Vitamix Prep 3 Blender

kr 15500,00

Vitamix Prep 3, den kraftige blenderen for deg som lager mye mat med krevende blending, hakking og mosing. Veldig brukervennlig med manuelle brytere.

På lager

EAN: 0703113628269 Produktnr: 70502 Kategorier: , Brand:

Om Vitamix Prep 3

Denne Vitamix Prep 3 er den idelle blenderen for et kjøkken som lager mye mat, der behovet er å hakke, blende og lage purreer. Vi tenker da på på tøffe ingredienser, som krever en kraftig maskin. Vitamix Prep 3 modellen er perfekt til.

Det som følger med maskinen er kolben, som rommer 2 liter, samt lokk og stampestav. I lokket er det et avtagbart lite topplokk.

Les om fordelen ved Vitamix Prep 3

  • Sterkt motor 3 HK Vitamix Prep 3 har en kraftig motor på 3 HK. Motoren er nylig redesignet for å klare de mest krevdende situasjoner et kommersielt kjøkken har.
  • Manuelle brytere De manuelle bryterne gir deg kontroll over hastighet, mosing og teksture på det du lager. Start/Stopp knappen går automatisk til neutral posisjon slik at en utilsiktet oppstart av blenderen lett avverges.
  • Avansert nedkjøling av vifte Viften som kjøler ned maskinen sikrer at blenderen virker i perioder da den brukes intenst mye. Det skjer ingen overoppheting av maskinen på et hektisk kjøkken.
  • Stamper som gir fleksibilitet Med stamperen som følger og sitter i lokket, kan du røre og mose frosne blandinger uten at du må stoppe maskinen hele tiden.
  • Holdbar beholder Beholderen er laget i holdbar BPA fri plast. Den rommer 2 liter . På toppen kan du ta av et lite lokk ,slik at du hele tiden kan slippe ned i flere flere ingredienser uten å stoppe maskinen.

Mangler du deler til maskinen. Bare ring oss.

Vekt 7000,0000 g
Tekniske spesifikasjoner

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Motor:</strong></span> 3 Hk Motor</p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Spenning:</strong></span> 120 V, 50/60 HZ, 15 Amps</p>

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vitamix Prep 3 Blender”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motor: 3 Hk Motor Spenning: 120 V, 50/60 HZ, 15 Amps Vekt: 5,5 kg( 6,2 kg inkl boksen) Str: Høyde: 51,56 cm , Bredde:20,32 cm,  Dybde: 22,86 cm  Garanti: 5 år