x 

Vegetarmiddager

Gresskarpasta med Spinat

Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter
Kategori/Tema: Vegetar middag
Gresskarpasta med spinat

Deilig pastarett med marinert sopp, og kremet saus. Bruk en spiralizer, eller en ostehøvel, til å lage gresskarpasta.

Oppskrift på Gresskarpasta med Spinat

For 3 personer.

1 butternut squash / 1 lite gressar
Sana Bona Rosa Himalayasalt

Marinert spinat:
4 dl spinat
2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss sitronsaft
Litt Sana Bona Himalayasalt og pepper

Alfredosaus:
2 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske
2 ss sitronsaft
1 ss miso (kan sløyfes)

½ ss Agave Nektar
1 ½ dl vann
1 ss frisk hakket timian
½ ts Sana Bona Himalayasalt
Pepper

Sopp:
2 dl mikset sopp (shitake, portobello, ol)

2 ss kaldpresset olivenolje
2 ss tamarisaus/soyasaus
1 ss frisk hakket basilikum

Slik lager du Gresskarpasta med Spinat

Pastaen:

Bruk en spiralizer f.eks.Spiralizer Kilner, og kjør squashen gjennom denne, for å lage spagetti. Legg pastaen i en bolle, og hell over olivenolje og salt.

Spinaten:
Vask spinaten godt, og tørk den. Riv bladene lett fra hverandre, og kna spinaten med olivenolje, Himalayasalt og pepper.

Sausen:
Bland alle ingrediensene til sausen i en kraftig blender. Smak til med salt og pepper.

Sopp:
Bland oppskåret sopp med olivenolje, presset sitron, basilikum og tamarisaus. La det marineres i 30 min.

Hvis du ikke har en spiralizer kan du bruke ostehøvel, og lage strimler med den.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no