x 

Sana Bona favorittkaker (ikke raw)

Gulrotkake med Kokosmel

Råvaregruppe: Kokosolje, Kokosmel
Kategori/Tema: Favorittkaker ( ikke raw)
Gulrotkake med kokosmel

En glutenfri gulrotkake, bakt med andre melsorter, søtet med stevia, banan og dadler. En kake som holder seg fint i kjøleskapet i mange dager. 

Oppskrift på Gulrotkake med Kokosmel

1 kake

Ingredienser til Gulrotkake med Kokosmel

Slik lager du Gulrotkake med Kokosmel

Bland følgende ingredienser i en bolle, kokosmel, bakepulver, kanel og nellik. Mos banenen for seg selv i en egen bolle. I en tredje bolle blander du egg, kokosolje, rått vaniljepulver, og myke dadler (uten sten, som har vært bløtlagt og most i 1, 5 dl vann). Revet gulrot, og flytende stevia lar du stå og trekke i en fjerde bolle i 30 min. Til slutt blander du innholdet i de fire bollene sammen, innholdet i bollen med revet gulrot blander du inn tilslutt. Ha deigen i en kakeform, bruk bakepapir og stek kaken på 180 grader i 40 minutter. Kremen lages av bløtlagde cashewnøtter, litt agave og rå vanlije. Mos ingrediensene til kremen sammen i en blender.

Merknader

Her er kaken pyntet med krem, men bruk gjerne andre typer pynt f. eks cashew krem el.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no