x 
Råvaregruppe: Cashewnøtter, Valnøtter, Kokosolje, Kokosmasse
Kategori/Tema: Rå kaker
Rå ostekake med gresskar

En annerledes ostekake med gresskar, ingefær og muskat som gir en Halloween vri. Denne paien er litt spicy krydret og passer bra til høsten.

Oppskrift på raw ostekake med gresskar, ingefærog muskat

For 1 kake.

Ingredienser til raw ostekake med gresskar, ingefær og muskat

  • 3 dl Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • 5 dl revet gresskarkjøtt
  • 6 ss Sana Bona rå kokosolje
  • 3 ss presset sitronsaft
  • 2 dl rå agave eller honning
  • 2 ts kanel
  • 1 ts revet muskat
  • 1 ts revet ingefær
  • 0.5 ts vaniljepulver/vaniljestang
  • 10 stk valnøtter til pynt.

Ingredienser bunn til raw ostekake med gresskar, ingefær, muskatraw ostekake

Slik lager du raw ostekake med gresskar, ingefær og muskat

Paibunnen:
Mos nøttene godt i en blender/kjøkkenmaskin. Tilsett rå kokosmasse og til slutt dadler. Dadlene bløtlegges noen timer før de moses inn, hvis de er kjøpt helt tørre. La alt moses til en paideig. Fordel deigen i en paiform (26 cm.) som du prikker i bunnen og setter kjølig mens du lager fyllet.

Fyllet:
Gresskarkjøttet rives for hånd på et rivjern. Mos cashewnøttene i en blender, tilsett gresskarkjøttet, smeltet kokosolje, agave, sitronsaft og krydder. Alt skal moses til en jevn masse. Bruk gjerne stavmikser først, deretter en blender. Hell fyllet over paiskallet og sett den i kjøleskapet i minimum 2 timer før servering. Pynt med pekannøtter eller valnøtter.

Hvis du vil ha en ekstra høy kake, så lag 1,5 porsjon av fyllet.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no