x 
Gulrotkake med incabær
Denne gulrotkaken har mange spennende smaker.
Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift

  • 6 dl Sana Bona økologiske hasselnøtter eller mandler
  • 12 stk dadler, bløtlagt
  • 5 ss Sana Bona rå kokosolje ekstra virgin( smeltet)
  • 1 ss Sana Bona kokossirup eller annen søtning
  • 18 dl fint revet gulrot
  • 12 stk dadler, bløtlagte( ca 3 dl)
  • 3 dl Sana Bona økologiske cashewnøtter naturell, bløtlagte
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 ts rått vaniljepulver eller litt fra vaniljestang
  • 1 ts kardemomme
  • 2 ts kanel
  • 1 stk sitron, presset
  • inkabær og gulrot

Fyll

  • 18 dl fint revet gulrot
  • 12 stk dadler, bløtlagt
  • 3 dl cashewnøtter naturell, bløtlagte
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1.5 ts kardemomme
  • 2 ts kanel
  • 3 ss presset sitronsaft

Bunn

  • 6 dl hasselnøtter eller mandler
  • 12 stk dadler, bløtlagt
  • 5 ss x-virgin kokosolje, smeltet
  • 1 ss agave
  • 2.5 ss mesquitepulver (kan sløyfes)

Gulrotkake med incabær - Slik gjør du

Bunnen:
Mal hasselnøtter i en kjøkkenmaskin. Tilsett søtning og flytende kokosolje. Rør dette sammen i en kjøkkenmaskinen. Tilsett finhakkede bløtlagte dadler. Mos alt sammen til en deig. Deigen trykkes ned i en kakeform.

Fyll:
Bløtlegg cashewnøtter og dadler i 1-2 timer. Riv gulrøtter fint. Mos gulrot, cashewnøtter, krydder og dadler til en krem i en kjøkkenmaskin. Fylll hele kremen over kakebunnen. Pynt med incabær, gulrotstenger og hasselnøtter.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no