Hjemmelagde marsipanstenger er utrolig godt, med smaken av ekte mandler!
Kategori:
Ingredienser
For 12 porsjon(er)
Trekk
- 1 dl Sana Bona rått kakaopulver
- 1 dl Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
- 2 ss agave, kokossirup eller honning
- 1 klype Himalayasalt
Oppskrift
- 3 dl Sana Bona økol. mandler, finmalt
- 0.5 ts ekte vaniljepulver
- 3 ss agave eller kokosirup
- 2 ss Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
- 1.5 ts Sana Bona x-virgin kokosolje, smeltet
Hjemmelagde marsipanstenger - Slik gjør du
Mandelmassen:
Mal mandler i en blender eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad. Bland kakaosmør og malte mandler med valgt søtning og vaniljepulver og litt kokosfett. Rull små marsipanstenger. Legg de litt i fryseren. Stengene må være helt stive og kalde før du dypper de i sjokoladetrekket.
Sjokoladetrekket:
Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett søtning, rått kakaopulver og litt rosa salt. Rør godt.
Dypp marsipanstengene, nedi når den mørke sjokoladen når den er litt stiv. Noen ganger må du gjøre det 2 ganger. Legg marsipanstengene på et bakepapir og legg de i fryseren til du skal spise de.