x 
Hjemmelagde marsipanstenger

Hjemmelagde marsipanstenger er utrolig godt, med smaken av ekte mandler!

Ingredienser

For 12 porsjon(er)

Trekk

  • 1 dl Sana Bona rått kakaopulver
  • 1 dl Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
  • 2 ss agave, kokossirup eller honning
  • 1 klype Himalayasalt

Oppskrift

  • 3 dl Sana Bona økol. mandler, finmalt
  • 0.5 ts ekte vaniljepulver
  • 3 ss agave eller kokosirup
  • 2 ss Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
  • 1.5 ts Sana Bona x-virgin kokosolje, smeltet

Hjemmelagde marsipanstenger - Slik gjør du

Mandelmassen:
Mal mandler i en blender eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad. Bland kakaosmør og malte mandler med valgt søtning og vaniljepulver og litt kokosfett. Rull små marsipanstenger. Legg de litt i fryseren. Stengene må være helt stive og kalde før du dypper de i sjokoladetrekket.

Sjokoladetrekket:
Smelt kakaosmør i vannbad. Tilsett søtning, rått kakaopulver og litt rosa salt. Rør godt.
Dypp marsipanstengene, nedi når den mørke sjokoladen når den er litt stiv. Noen ganger må du gjøre det 2 ganger. Legg marsipanstengene på et bakepapir og legg de i fryseren til du skal spise de.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no