Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rå Vegansk Sitronkake med Kokos


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Kokosmasse, Kokossirup
Vegansk sitron kake med kokos 600x800

Prøv denne friske kaken! En av våre absolutte favoritter. Vi lager den på vår cafe på Hagemessen! Super populær kake! Rp vegansk sitronkake med kokos.

Oppskrift på Vegansk Sitronkake med Kokos

For 1 kake

Kremen:

Oppskrift på bunnen:

Slik lager du Raw Sitronkake med Kokos

Bunnen:

Mos havregryn og kokosmasse i en blender til ett grovthakket mel. Tilsett dadlene slik at deu får en deig. Klem deigen ut i en firkantet form, og sett den i kjøleskapet.

Kremen:

Mos alle ingrediensene sammen. Fordel kremen på bunnen, sett den i kjøleskapet over natten, eller i fryseren. Del opp kaken når den er stiv, og dryss på kokosmasse.