x 

Rå kaker

Vegansk Raw 3-lags 17 mai Kake

Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Valnøtter, Mandler, Kokosolje, Kokosmasse, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Rå kaker
17 mai kake med 3 lag

Har du drømt om å få til en etasje raw food kake? Her i nasjonalfargene. Lag en vakker 17 mai kake med rå ingredienser! 

Oppskrifter på Raw 3-lags 17 mai Kake

For 1 kake

Ingredienser til kakebunnen:

Oppskrift på krem 1:

Oppskrift på krem 2:

Oppskrift på krem 3:

Slik lager du 3-lags raw 17 mai kake

Bunnen:

Mos alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, eller blender. Press fyllet ned i en springform, og prikk hull i bunnen med en gaffel. Sett bunnen i kjøleskapet.

Bringebærkrem:
Finmal kokosmassen i en blender. Tilsett halvtinte bringebær og agave sammen med kokosmassen i blenderen, og mos dette sammen. Tilsett smeltet kokosolje, og rått kakaosmør til slutt, og bland forsiktig inn. Ikke rør lenge.

Blåbærkrem:
Mos cashewnøttene i en blender, eller liknende. Smelt kakaosmøret i vannbad, og bland kakaosmør, cashewnøtter, agave, og rått kakaopulver sammen med en stavmikser, eller kjøkkenmaskin. Tilsett de halvfrosne blåbærene. Mos alt sammen til en blå krem.

Hvit krem:
Mos cashewnøttene og vann i en blender. Tilsett de øvrige ingrediensene, og mos til alt blir en jevn masse.

Legg først et lag med bringebær krem på kakebunnen. Sett hele kaken tilbake i fryseren. Når fyllet har stivnet, hell på den hvite kremen. Sett kaken tilbake i fryseren. Når det hvite laget er stivnet, heller du på den blå kremen. Sett alt tilbake i fryseren. Når kaken er stivnet pynter du med bær, og det du ønsker på toppen. Kaken skal skjæres opp når den er halvtint. 

Vi har tilsatt litt kakaosmør i de ulike lagene av krem for at kaken skal kunne holde seg stiv og pen i romtemperatur. Hvis du ikke har kakaosmør, kan du sløyfe dette. Da må kaken spises når den er tatt opp, og er som en nytint iskake.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no