Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Avokado Sitronkake


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt, Kokosmasse, Kokosolje
Vegansk sitron avokado kake 600x800

En nydelig raw kake basert på avokado. Kaken har en frisk og søt smak, og dens kremete konsistens er en favoritt. Avokado sitronkake er en kake som vil overraske, fordi den er så god! Vi lager den om og om igjen.

Oppskrift på raw avokado sitronkake

For 1 kake Ingredienser til sitronkakebunn: Ingredienser til sitronkakefyll med avokado:

Slik lager du sitronkaken:

Bunnen: Mal nøttene fint i en foodprosessor, eller kraftig blender. Tilsett koksmasse og de øvrige ingrediensene, og mos dette sammen til alt er godt blandet. Fordel massen i en springform med avtagbar bunn, eller en annen kakeform etter ønske. Stikk hull paibunnen med en gaffel, og sett paiskallet i kjøleskapet mens du lager fyllet. Fyll: Fjern sten og skall på avokadoene, og mos de sammen med de øvrige ingrediensene i en blender, eller kjøkkenmaskin. Fyll paiskallet med sitronkremen, og sett den i fryseren, eller i kjøleskapet. Hvis du synes kaken smaker for mye avokado, kan du justere mengden sitron, eller honning. Pynt med skiver av lime, sitron og appelsiner.