x 

Rå kaker

Raw Sjokoladekake med Appelsin

Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Mandler, Kakaosmør, Rått kakaopulver
Kategori/Tema: Rå kaker
Raw sjokoladekake med appelsin

Dette er en konfektkake med smak av appelsin og sjokolade. Når det er raw sjokoladekake, har kakaoen en intens god sjokoladesmak. Appelsin og rå sjokolade er perfekt match!

Oppskrifter til Raw Sjokoladekake med Appelsin

For 1 kake

Ingredienser til kakebunnen:

Ingredienser Konfektkake Fyll:

Slik lager du den rå sjokoladekaken:

Bunnen:
Mos nøtter, kanel, rosa salt, rått kakaopulver/karob i en blender, eller kjøkkenmaskin. Mos dette til en grov masse. Tilsett dadler, smeltet kokosfett og vaniljepulver. Dadlene legges i vann på forhånd hvis de er helt tørre. Hele massen trykkes ut til en bunn. Form bunnen slik at du kan sette randen til en kakeform rundt den ferdig formede bunnen. På den måten kan du enkelt helle fyllet over bunnen uten at det flyter ut på sidene. Sett bunnen kjølig, mens du lager fyllet. 

Fyllet:
Mos cashewnøtter, appelsinjuice, revet appelsinskall (bruk økologiske appelsiner, når du skal rive appelsinskall), vaniljepulver og agave i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett smeltet kakaosmør, og rått kakaopulver, og mos alt sammen. Det rå kakaosmøret skal smeltes i vannbad. Fordel fyllet over kakebunnen. La randen av kakeformen være rundt kaken. Pynt med revet appelsinskall, og sett kaken kjølig.

For å løsne kaken fra kakeformen før servering, bruk en kniv og skjær den langs sidene. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no