Hjemmelaget müslibar

Denne rå müslibaren er inspirert av en ferdigkjøpt müslibar fra helsekosten. Ved å lage den selv kan du lage den rå, samt benytte mye mindre eller la være å bruke søtning.

Ingredienser

For 15 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl peanøtter
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl solsikkefrø
  • 0.5 dl hakkede mandler
  • 0.5 dl rå agave
  • 0.5 dl Tibetanske gojibær
  • 2 ss yacon sirup
  • av 1/2 sitron
  • 0.5 dl havregryn
  • 3 ss gule linfrø
  • 2 ss rå kakaonibs

Hjemmelaget müslibar - Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en bolle. Mos med en stavmikser. Fordel massen på et paraflexx bakeunderlag. Rut opp der du vil dele müslibarene når de er tørre. Tørk på 41 grader celcius i ca. 1 døgn i dehydratoren. Del opp musllibarene og tørk evt. ytterligere noen timer.

Utskrevet fra sanabona.no