x 
Rødbetpesto

Denne rødbete pestoen kan du ha til dehydrert brød, som dip eller legge i små hjertesalatblader.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 2.5 dl hakket rødbete
  • 2 ss frisk revet ingefær
  • 3 ts hakket hvitløk
  • 1 dl hampfrø uten skall
  • 0.5 dl presset limesaft
  • 4 dl friske basilikumblader
  • 1 ss svarte hakkede oliven
  • 0.75 dl kaldpresset hampolje

Rødbetpesto - Slik gjør du

Vask og skrell rødbetene. Del rødbetene i små biter. Riv ingefær. Skrell og hakk hvitløk. Mos rødbete, ingefær, hvitløk og alle de øvrige ingrediensene sammen i en blender eller kjøkkenmaskin.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no