x 
Kjempegodt glutenfritt brød

Fantastisk godt glutenfritt brød med mandelmel .Superkjapt å lage. Ingen heving.

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl mandelmel eller kikertmel
  • 2 dl quinoaflak eller havregryn
  • 2.5 dl vann
  • 4 stk økologiske egg
  • 5 dl solsikkefrø
  • 2 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss olivenolje eller kokosolje

Kjempegodt glutenfritt brød - Slik gjør du

Miks alle ingrediensen i en bolle.Bland alt med en stavmikser.  Blir det for tørt, ha på litt mere vann. Finn en brødform og bruk bakepapir. Stekes i 30 minutter på varmluft på 200 grader. Ta brødet ut av formen og stek det videre 5 minutter slik at det blir en fin skorpe på brødet under og på sidene.

Oppskriftnotater

Du kan bruke både mandelmel som er fettredusert og ikke fettredusert. Du kan bytte ut quinoaflak med havregryn.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no