x 
Brød bakt med quinoamel

Prøv et glutenfritt brød med quinoamel. Raskt å lage og veldig godt og mettende.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 4 stk egg
  • 4 dl quinoamel
  • 2.5 dl vann
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ts rosa Himalayasalt
  • 5 dl solsikkefrø
  • 1 dl gresskarfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 3 ss kokosolje eller annen olje

Brød bakt med quinoamel - Slik gjør du

Bland alt det tørre. Ha i egg, vann og olje. Miks det sammen. Kle en form med bakepapir eller smør formen. Stekes på 200 grader i 30 min. Etterstek uten form i 10 minutter.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no