x 
Rundstykker med quinoamel

Disse rundstykkene er utrolig gode. De er saftige, de smaker veldig godt og du tenker ikke på at det er glutenfrie rundstykker. Et supert alternativ for deg som vil bake glutenfritt selv.

Ingredienser

For 10 porsjon(er)

Bakverk

  • 4 dl havregryn( mal 2 dl, la 2 dl være gryn)
  • 2 dl Sana Bona quinoamel
  • 0.5 dl gresskarkjerner
  • 0.5 dl solsikkekjerner
  • 0.5 dl linfrø
  • 1 ts rosa Himalayasalt
  • 2 ts fiberhusk
  • 5 dl vann
  • 1 ts bakepulver

Rundstykker med quinoamel - Slik gjør du

Mal halvparten av havregrynene i en blender eller med en stavmikser , alternativt kjøp havremel. Bland alt det tørre sammen. Tilsett vann. La deigen svelle i en halv time. Form små rundstykker. Bruk litt mer mel om det trengs. Deigen vil være litt seig. Stekes på 160 C i 55 min. midt i ovnen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no