x 
Rå marsipan med mandelmel

En rask måte å lage nydlige marsipankuler uten melis og tilsetningsstoffer. Du kan rulle marsipanen i ulike stø eller trekke de med sjokolade.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift på kulene

  • 0.5 ts rått vaniljepulver, eller vaniljestang
  • 2 ss rå agave eller annen søtning
  • 4 dl Sana Bona mandelmel eller malte mandler
  • 2 ss Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
  • 1.5 ts Sana Bona kokosolje ekstra virgin, smeltet

Sjokoladetrekk og pynt

  • 2 dl Sana Bona rått kakaopulver
  • 2 dl Sana Bona rått kakaosmør, smeltet
  • 4 ss rå agavenektar elelr annen søtning
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ss hakkede pistasjenøtter, mandler ell.

Rå marsipan med mandelmel - Slik gjør du

Bland mandelmelet med søtning, smeltet kakaosmør, kokosolje og litt rått vaniljepulver. Kna deigen godt sammen til den henger sammen. Lag marsipankuler som du legger i fryseren mens du lager sjokoladetrekket. Hvis du ikke har mandelmel, bare mal mandler med skall.

Lag sjokoladetrekket ved å smelte kakaosmør i vannbad. Tilsett rått kakaopulver, søtning og rosa salt. Rør til alt er godt blandet. Slipp de halvfrosne kulene ned i den avkjølte sjokoladen. La bollene rulle i den strø du vil. Forslag: hakkede pistasjenøtter ,hakkede mandler,en hasselnøtt som topp, en valnøtt eller hakkede gojibær.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no