x 
Boghvetemüsli

Lag egen glutenfri müsli av hel boghvete.

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 4 dl hel boghvete
  • 1 ts kanel
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1 dl agave
  • 1 klype Himalayasalt

Boghvetemüsli - Slik gjør du

Hel boghvete legges i vann i min. 1 time. Skyll godt av, slik at overskuddet av stivelse skylles vekk. Kjør alt i blender eller kjøkkenmaskin. Ikke mos det helt til en grøt, la det være litt grovkornete.

Spre det utover 2 brett i dehydratoren med Paraflexx bakeunderlag. Tørkes på 41-52 grader i 8-12 timer. Hele massen vil stivne. Brekk det opp i små biter når det er tørt. Oppbevar det i tett boks eller glass.

Som smaksvariasjon kan man blande inn rått kakaopulver. Da får du sjokolademüsli.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no