x 
Etasje eplekake

Denne rå kaken er en nytelse og en fryd for øyet! Kjempe enkel og lage. Den er best med sprø epler inni.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 sats(er)

Fyll

  • 10 stk epler

Oppskrift

  • 5 dl paranøtter (alternativt mandler eller valnøtter)
  • 25 tørkede fiken, bløtlagt til de er myke (ta vare på vannet, du bruker ca 7 ss)
  • 1 ts kanel
  • Himalaya salt
  • (de røde blir veldig dekorative)

Etasje eplekake - Slik gjør du

Grovhakk nøttene. Mos fiknenen med litt bløtleggingsvann til en pure. Lag en deig av nøttemassen ved å tilføre 1 ss fikenpure. Tilsett kanel etter smak og en klype salt. Kna massen til en deig.

Form deigen til en kakebunn. Ha i halve fikenpureen over bunnen. Legg på et stort lag med skivede epler, så bunnen blir godt dekket og det danner et stort lag. Tilsett fikenpure oppå eplene og dryss med kanel.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no