x 
Røde wraps

Røde wraps

Mat for øyet. Supert som alternativ til brødskiver. Basert på paprika, tomat og avokado!

Ingredienser

For 8 porsjon(er)

Oppskrift

  • 900 g rød paprika, hakket
  • 750 g tomater, hakket
  • 1 ts rosa salt
  • 1 avocado, liten
  • 15 g psyllium husk pulver

Oppskrift

  • 900 gr rød paprika, hakket
  • 750 gr tomater, hakket
  • 1 ts Himalayasalt
  • 1 stk liten avokado
  • 15 gr psylliumhuskpulver

Røde wraps - Slik gjør du

Mos tomater og paprika i en blender. Tilsett salt. Når alt er most tilsetter du avokadoen og litt psyllium husk pulver.

Fordel massen på 4 brett i dehydratoren. Bruk en bred kniv til å fordele massen utover så jevnt som mulig. Sett dehydratoren på ca 41-43 grader. Tørk wrapsene  i ca. 12 timer til wrapsen er mulig å rulle.

Fyll wrapsene med grønnsaker eller annet pålegg. Hvis wrapsene  er blitt for stive og ikke kan rulles, legg stabelen av wraps inni et fuktet kjøkkenhåndkle en stund. Flytt litt om på rekkefølgen underveis. Wrapsene vil bli myke igjen. Alternativt kan du spraye litt vann på de stive wrapsene.


Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no