x 
Bringebær 'pannacotta'

Denne nydelige desserten er laget med kokosmelk og tyknet med agar agar. Agar agar er en alge som tykner retter og er helt uten smak. Supert å bruke. Dessertpuddingen tykner på 1-2 timer og smaker utrolig godt. God for magen er den også.

Kategori: 

Ingredienser

For 4 person(er)

Oppskrift

  • 1 ltr kokosmelk (f. eks. Aroy eller Biona)
  • 0.75 dl x-virgin kokosolje
  • 2 ss søtning (agave, yacon, stevia)
  • 0.5 ts ekte vaniljepulver
  • 1 klype Himalayasalt
  • 15 gr (1/2 pose) agar agar, løst opp i ca 1/2 dl kaldt vann
  • 0.5 ts (2 kapsler) probiotika f. eks. Biocare Bio-acidophilus)
  • 400 gr frosne bringebær, tint og most i blender

Bringebær 'pannacotta' - Slik gjør du

Løs opp agar agar i vann. Ha agar agar sammen med kokosmelken. Varm opp halve kokosmelken til nesten kokepunktet. Den resterende kokosmelken blandes med Himalaysasalt, søtning, vaniljepulver og kokosolje. Visp alt godt. Bland kokosmelkene sammen. Avkjøl lit til ca 50 grader. Åpne probiotiske kapslene og pisk det med litt av kokosmelken (ca 1/2 dl). Bland dette raskt inn i puddingblandingen. Rør godt. Ha i tinte moste bingebær og rør godt.

Desserten kan nå helles i pene glass. Sett alt i kjøleskapet til stivning. Det vil ta ca 1- 2 timer.Pynt med bringebær og mynte.

Agar agar kjøpes på orientbutikker eller på helsekost. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no