x 
Mini jordbærterter

Sommerlig jorbærkake i porsjonsformat.

Ingredienser

For 4 porsjon(er)

Fyll

  • 3 dl frosne eller friske jordbær
  • 1 dl cashewnøtter, naturell
  • 2 ss presset sitronsaft
  • 3 ss agave
  • 1 ss chiafrø
  • 1 ss x-virgin kokosolje, smeltet

Bunn

  • 2 dl macadamianøtter
  • 4 stk dadler
  • 1 dl rå kokosmasse
  • 2 ss agave
  • 1 klype Himalayasalt
  • 1 klype ekte vaniljepulver

Mini jordbærterter - Slik gjør du

Bunnen:
Mal makadamianøttene i en blender. Tilsett deretter resten av ingrediensene og bland til en deig. Deigen fordeles og trykkes ned i fire stykker kakeformer (7 cm. i diameter). Bunnen settes i fryseren mens du lager kremen.

Kremen:
Bland alle ingrediensene til jordbærkremen i en blender. La stå 15 minutter så chiafrøene sveller.

Rett for servering, løsne forsiktig paiskallene fra formene og legg på serveringsfat. Fordel jordbærkremen i paiskallene og pynt med friske jordbær. Kaken burde spises så snart som mulig.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no