x 
Proteinbar med spirulina
Det er lett å lage proteinbarer selv. Mange ferdigkjøpte proteinbarer smaker det samme og er ganske dyre. Denne proteinbaren er som et supert mellommåltid, eller kan fiffe opp enhver matpakke.

Ingredienser

For 10 porsjon(er)

Oppskrift

  • 4 ss tahini
  • 13 stk aprikoser, bløtlagt
  • 1 dl x-virgin kokosolje
  • 0.5 dl rått kakaopulver
  • 1 ss ekte vaniljepulver
  • 2 dl skallede hampfrø
  • 1 ss spirulinapulver
  • 1 ss agave
  • 0.5 dl linfrø, males fint
  • 1.5 ts kanel
  • 1 ss chiafrø
  • 1 dl kokosmasse til å strø over

Proteinbar med spirulina - Slik gjør du

Mos aprikosene sammen med kokosoljen og tahini i en blender eller stavmikser eller kjøkkenmaskin. Mal linfrø. Bland alt det tørre sammen og miks det tørre med det våte.

Legg et bakepapir på et brett. Fordel deigen over med en bred lang kniv. La det blir så tykt som du selv liker det. Dryss rå kokosmasse over hele. La det stå kjølig i noen timer eller over natten. Del opp i passelige stykker.

Proteinbarene kan fryses. De holder deg lenge mett og er lett å lage.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no