x 
Raw brownies
Brownies bakt helt uten mel, egg, vanlig sukker og smør. Skikkelig god, sterk kakaosmak.

Ingredienser

For 15 porsjon(er)

Oppskrift

  • 4 dl mandler, bløtlagt i ca 2 timer
  • 3 dl rått kakaopulver
  • dl rå agavenektar
  • 1 dl vann
  • ts rått vaniljepulver
  • 0.5 stor avocado
  • 0.5 ts malt økologisk kanel
  • 0.5 fint rosa Himalayasalt

Oppskrift

  • 4 dl mandler, bløtlagt i ca 2 timer
  • 3 dl rått kakaopulver
  • 0.75 dl agave
  • 1 dl vann
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1 dl avokado
  • 0.5 ts kanel
  • 1 klype Himalayasalt

Raw brownies - Slik gjør du

Mos de bløtlagte mandlene sammen. Mos deretter mandlene sammen med de øvrige ingrediensene. Det kan gjøres i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser. Fordel hele massen på et Paraflexx bakeunderlag. Form det som en brownies kake. Sett på dehydratoren på 41 grader. La kaken tørke i 14 timer. Skjær opp kakestykker slik du vil ha de og oppbevar dem kjølig i en tett kakeboks.

For en mildere smak kan 3 dl rå kakao erstattes med 2 dl rå kakao og 1 dl mesquite pulver.

Du kan ha i mer rå agave, hvis du vil ha kaken mer søt eller ha mindre mørk kakao smak. Hakkede nøtter kan også has i kaken.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no