x 
3-lags konfekt

Tre-lags konfekt. Når du har litt tid til overs!

Kategori: 

Ingredienser

For 15 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl mandler
  • 2 dl cashewnøtter
  • 3 ss honning evt. rå agave
  • 1 ss vann
  • 2 dl dadler
  • dl yacon sirup
  • av 1/2 sitron
  • 1 ss rå kokosolje
  • 0.25 ts rosa salt
  • 2 dl vann
  • 2 dl rått kakaopulver
  • dl yacon eller agavenektar
  • 1 dl rå kokosolje
  • dl vann

Fyll

  • 2 dl dadler
  • 0.5 dl agave
  • 1 ss x-virgin kokosolje
  • 2 ss presset sitronsaft
  • 1 klype Himalayasalt
  • 2 dl vann

Bunn

  • 2 dl mandler
  • 2 dl cashewnøtter
  • 3 ss agave
  • 1 ss vann

Krem

  • 2 dl rått kakaopulver
  • 1.5 dl agave
  • 1 dl x-virgin kokosolje
  • 0.5 dl vann

3-lags konfekt - Slik gjør du

Bunn:
Legg dadlene i saften av 1/2 sitron, evt. litt mere vann. Fjern stenene. Ta vare på vannet dadlene har ligget i. Er dadlene helt tørre, må de ligge 4-5 timer. Er dadlene myke, trenger det ikke så lang tid i sitronvannet. Mal mandler og cashewnøtter til et fint pulver. Tilsett honning og vann. Form massen til små konfektbunner. Legg dette i fryseren.

Mellomlaget:
Mos dadler, sitronvannet dadlene lå i, kokosolje, vann og litt salt. Legg dette oppå bunnene som har ligget i fryseren. Sett det hele i fryseren etter at mellomlaget er ført på bunnen.

Topping:
Bland rått kakaopulver, agave, kokosolje og vann. Legg på toppingen på konfektbitene. Legg det tilbake til fryseren igjen. La bitene ligge 1 timer i fryseren før de spises.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no