x 
Frøknekkebrød
Et supert knekkebrød. Legg til eller bytt frø for variasjon.

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl hampfrø med skall
  • 2 dl chia frø
  • 10 dl vann
  • dl hampmel
  • 1 sitron
  • 4 ss olivenolje/hampolje x-virgin
  • 1 bunt persille
  • rosa Himalayasalt

Oppskrift

  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl hampfrø med skall
  • 2 dl chiafrø
  • 1 ltr vann
  • 1.5 dl hampmel
  • 3 ss presset sitronsaft
  • 4 ss x-virgin olivenolje eller hampolje
  • 1 håndfull frisk persille
  • 1 klype Himalayasalt

Frøknekkebrød - Slik gjør du

Legg alle frøene i 10 dl vann over natten. La alt vannet suge seg inn. Ha i hampmelet. Rør rundt og ha i en presset sitron og oljen. Hakk persillen og ha det i.

Spres utover et Paraflexx bakeunderlag i dehydratoren. Legg på oppklippet fersk persille. Rut opp med en pizzarullekniv. Tørkes i ca 15 timer på 41 grader celsius.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no