x 
Müslibars

Kjempegode hjemmelagde müslibars. Her er det mange ingredienser som holder deg full av energi lenge. Ta de med på tur eller ha på jobben!

Ingredienser

For 10 porsjon(er)

Oppskrift

  • 3 dl mandler
  • 1 dl kaldpresset hampolje
  • 1.25 dl gresskarkjerner
  • 0.5 dl hampfrø uten skall
  • 1 dl chiafrø
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts kanel
  • 0.25 dl hampmel
  • 0.5 dl rå kakaonibs
  • 1 ss bipollen
  • 1 dl agave
  • 1 klype Himalayasalt

Müslibars - Slik gjør du

Lag først mandelsmør av mandler og hampolje. Det gjør du ved å mose dette sammen i en blender, til det er ganske finmost. Miks så alle de andre ingrediensene sammen med mandelsmøret.

Form dine egne müslibars i stenger. Legg de enten i kjøleskapet eller tørk dem i dehydratoren på 51 grader Celsius i 1 døgn, eller til du synes de er tørre nok. Det tar litt tid. Snu dem gjerne underveis i tørkingen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no