x 
Rødbetkjeks

Prøv en fargerik rødbetkjeks. Nyt synet av denne kjeksen med avokado på. Det smaker himmelsk godt og er vakkert å spise.

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 2 stk gulerøtter
  • 1 stk liten rødbete
  • 1 stk liten rød løk
  • 1 håndfull kruspersille
  • 2 ss hampfrø uten skall
  • 3 ss gule linfrø
  • 2 ss x-virgin olivenolje
  • 1 klype Himalayasalt
  • 4 ss gule linfrø og gresskarkjerner til pynt

Rødbetkjeks - Slik gjør du

Kutt opp gulrot og rødbet og løk. Ha alt i en blender sammen med kruspersille. Ha i linfrøene, hampfrøene, oljen og saltet. Tilsett litt vann hvis det blir for tungt for maskinen din å mose dette. La det moses til du ser det blandes.

Spre massen utover et Paraflexx bakeunderlag i en Excalibur dehydrator. Dryss på gule linfrø og gresskarkjerner. Tørkes i ca. 12 timer på 41 grader i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv der du vil knekke når det er tørt, før du starter tørkingen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no