x 
Raw food pizza

Dette er en annerledes pizza. 'Osten' er basert på cashewnøtter uten salt. Den smaker herlig og magen liker den.

Ingredienser

For 10 porsjon(er)

Bunn

  • 2 dl malte linfrø
  • 2 dl solsikkefrø, bløtlegges i min 3 timer
  • 1 dl valnøtter
  • 3 stk tomat, ferske
  • 4 stk soltørkede tomater
  • 2 ss urter f. eks oregano, basilikum, timian
  • 1 klype Himalayasalt

Oppskrift

  • 2 dl malte linfrø
  • 2 dl solsikkefrø, bløtlegges i min 3 timer
  • 1 dl valnøtter
  • (ferske)
  • tomater
  • 2 ss urter f. eks oregano, basilium, timian
  • 1 klype Himalaya salt
  • 2 dl usaltede cashewnøtter
  • 8 ss olivenolje x- virgin
  • 1 basilium plante(frisk)
  • 1 presset sitron
  • svart pepper
  • 1 klype Himalayasalt
  • sorte oliven, friske tomater eller soltørkede tomater

Fyll

  • 2 dl cashewnøtter, naturell
  • 8 ss x-virgin olivenolje
  • 1 håndfull basilikablader
  • 4 ss presset sitronsaft
  • 1 ts svartpepper
  • 1 klype Himalayasalt

Raw food pizza - Slik gjør du

Bunnen:
Mal linfrøene. Bland i alle de øvrige ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender til en deig. Bre det utover som små pizza bunner eller en stor. I en dehydrator legges pizzaen på et Paraflexx bakeunderlag. Tørketid i dehydrator er minst 14 timer på ca. 41 grader.

Fyllet:
Legg alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Bland alt til en pizzaost. Bre den utover den ferdigtørkede pizzabunnen. Pynt med ruccula blader, sorte oliven og tomater.

Bunnen kan lages i dehydrator eller tørkes i vanlig ovn men da på lav temperatur.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no