x 
Glutenfrie rundstykker

Nydelige rundstykker som er saftige og luftige. Ingen heving.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift

  • 4 dl havregryn
  • 4 dl havregryn, malt til mel
  • 2 dl kikertmel
  • 2 dl bokhvetemel
  • 1 dl Sana Bona chiafrø
  • 1 dl solsikkefrø eller gresskarkjerner
  • 2 dl hakkede valnøtter, evt andre frø
  • 2 ts bakepulver
  • 4 ts fiberhusk
  • 9 dl vann

Glutenfrie rundstykker - Slik gjør du

Mal halvparten av havregrynene. Bland alle ingrediensene sammen. La deigen svelle i 30 min. Rull rundstykkene. Deigen er litt klissete. Bruk litt ekstra mel evt. Stekes i 40-50 min. på 160 grader Celsius på varmluft. Det blir 15-18 stk.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no