x 
Frokostmuffins glutenfrie

Rågode små muffins, passer til frokost, lunsj, tilbehør,tur osv.

Kategori: 

Ingredienser

For 12 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl boghvetemel
  • 0.75 dl jyttemel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss linfrø, malt
  • 0.5 ts Sana bona rosa Himalayasalt/havsalt
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts muskat
  • 3 stk egg
  • 2 dl havregurt eller annen yoghrt
  • 200 gr spinatblader
  • 2 stk gulerøtter,revet
  • 1 liten løk, kuttet
  • 0.5 stk sitron, skallet og saften
  • 1 stk fedd hvitløk

Pynt

  • 1.5 ss gresskarkjerner

Frokostmuffins glutenfrie - Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle. Miks de våte ingrediensene. Bland dette sammen. Del spinatbladene i små biter. Riv gulerøtter,. Skjær løk i små biter. Riv skallet av sitronen og press ut saften. Tilsett revet gulrot, spinat, løk, sitron, sitronskall og hvitløk i deigen. Form små muffins og legg de i muffinsformer. Stekes i 25 min, midt i ovnen i 180 grader. Pynt med gresskarkjerner.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no