x 
Glutenfritt brød med mandelmel

Fantastisk godt glutenfritt brød med mandelmel og quinoaflak. Superkjapt å lage. Ingen heving.

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl mandelmel
  • 2 dl quinoaflak
  • 2.5 dl vann
  • 4 stk økologiske egg
  • 5 dl solsikkefrø
  • 2 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss olivenolje eller kokosolje

Glutenfritt brød med mandelmel - Slik gjør du

Miks alle ingrediensen i en bolle.Bland alt med en stavmikser.  Blir det for tørt, ha på litt mere vann. Finn en brødform og bruk bakepapir. Stekes i 30 minutter på varmluft på 200 grader. Ta brødet ut av formen og stek det videre 5 minutter slik at det blir en fin skorpe på brødet under og på sidene.

Oppskriftnotater

Du kan bruke både mandelmel som er fettredusert og ikke fettredusert. Du kan bytte ut quinoaflak med havregryn.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no