Raskt glutenfritt brød

Av alle de glutenfrie brødene vi har laget og testet gjennom årene er dette det beste. Det er proteinrikt og mettende og veldig holdbart. Lages på totalt 30 minutter.

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift

  • 2 dl mandelmel
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 2 dl linfr,ø gjerne gule
  • 5 dl solsikkefrø
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 4 stk egg, økol
  • 1 dl vann
  • 1 klype rosa salt
  • 3 ss olje( eller kokosolje)

Raskt glutenfritt brød - Slik gjør du

Mål opp alle frøene du skal bruke. Mos de litt i en blender så de er grovmalt. Bland denne blandingen med mandelmel, fiberhusk og bakepulver. Tilsett egg og vann. Mos alt sammen til en deig. Dekk en middels stor brødform med bakepapir og stek brødet i denne i ca 20-25 min. på 200 grader midt i ovnen.

Utskrevet fra sanabona.no