x 
Sjokolade grønnkålchips

Dette smaker noe utenom det vanlige! Utrolig god sunn snacks!

Kategori: 

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 4 stk grønnkålblader
  • 1 dl rått kakaopulver
  • 1 dl rå agave nektar
  • 0.5 dl cashew smør
  • 2 ss chia frø, malt
  • 0.5 ts presset sitron
  • 0.5 ts rosa Himalayasalt
  • 1 klype kanel og kajennepepper

Sjokolade grønnkålchips - Slik gjør du

Vask grønnkål og lag mindre biter. Fjern den grove stilken. Bruk en salatrister til å fjerne alt vann på grønnkålbladene. Bland alle ingrediensene til fyllet og putt grønnkålen ned i. Bland dette veldig godt så grønnkålbladene blir godt dekket til av kremen. Fordel bladene på ristene i en dehydrator og tørk i 20 timer på 41-52 grader.

Hvis du ikke har dehydrator så legg grønnkålen på et bakepapir og bak på 150 grader i 20-25 minutter. Snu grønnkålbladene rundt og stek de 10-15 min til.

Grønnkålchipsen oppbevares kjølig i en tett boks.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no