x 
Sjokoladeterrine med te
Denne sjokolade terrinnen eller puddingen er smaksatt med Lady Grey te - utrolig spennede smakskombinasjon.

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Trekk

  • 1 kopp(er) blåbær til pynt eller revet appelsinskall ell.

Fyll

  • 3 stk poser Lady Grey te/ Earl grey te
  • 3 dl vann, kokende
  • 3 dl cashewnøtter, naturell, bløtlagte
  • 0.5 dl Sana Bona rå agave nektar eller annen søtning
  • 0.5 dl Sana Bona rått kakaopulver
  • 170 gr Sana Bona rått kakao smør

Sjokoladeterrine med te - Slik gjør du

Kok opp vann. Trekk 3 teposer i 5 minutter. Avkjøl teen. Hell av vannet på de bløtlagte cashewnøttene. Hell nøttene i blenderen sammen med teen. Mos dette sammen. Tilsett rått kakaopulver og rå agave nektar. Mos dette sammen igjen i blenderen. Smelt det rå kakaosmøret i vannbad. Tilsett det smeltede kakaosmøret litt og litt i blenderen og mos dette forsiktig inn. Hell alt i en brødform. Kle gjerne formen med plast, så du er sikker på å få puddingen ut. Sett kaken over natten i fryseren, eller til den er stiv. Hvelv formen. Hvis du ikke får den ut, sett formen i vannbad en kort stund.

Pynt terrinen med revet appelsinskall eller det du ønsker f. eks blåbær.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no