x 
Raw gulrotkake

Gulrotkake med varmende krydder.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Pynt

  • 2 stk spiraliserte gulrøtter

Fyll

  • 2 ss honning eller rå agave
  • 1 stk appelsin, saften
  • 2.5 dl cashewnøtter
  • 1.5 ss revet appelsinskall

Bunn

  • 8 stk gulrøtter
  • 3 dl havregryn
  • 15 stk små dadler, eller pærer som søtning
  • 0.5 stk sitron, presset
  • 1 dl hasselnøtter
  • 1 ts rått vaniljepulver
  • 0.5 ts kardemomme
  • 1 ts kanel
  • 0.5 ts nellik, malt
  • 1 dl rosiner

Raw gulrotkake - Slik gjør du

Kjør hasselnøtter, havregryn og krydder sammen i en kjøkkenmaskin. Mos deretter dadler, rosiner, revne gulrøtter, samt sitronsaft sammen. Bland så disse to blandingene sammen. Dette blir bunnen. Trykk deigen ned i en springform. Hvis deigen blir for myk, bland inn noen never med havregryn.
Kremen lages av cashewnøtter, appelsinsaft og honning. Mos det sammen i en blender til det er glatt og mykt.
Pynt med gulrot og/eller appelsinskiver.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no