x 
Gojikonfekt

Prøv disse nydelige sjokoladekonfektene. De er vakre og smaker utrolig godt!

Kategori: 

Ingredienser

For 12 porsjon(er)

Oppskrift

  • 1 dl Sana Bona kakaosmør, smeltet
  • 0.5 dl Tibet Gojibær, delvis most i biter
  • 1 dl Sana Bona cashewnøtter, naturell
  • 3 ss Sana Bona rå agave nektar
  • 1 ts presset limesaft
  • 1 klype rosa Himalayasalt
  • revet limeskall
  • 0.5 ts Sana Bona rått vaniljepulver

Gojikonfekt - Slik gjør du

Start med å mose gojibærene i en kjøkkenmaskin. De skal bli most til små biter. Smelt kakaosmøret i vannbad. Mal cashewnøttene i en blender eller kjøkkenmaskin til de er grovmost. Tilsett først agave i det smeltede kakaosmøret og rør godt. Bland inn alle de øvrige ingrediensene. Rør godt rundt.

Massen helles i konfektformer eller isterningsformer og settes i fryseren. La de stå minimum en halv time i fryseren. Når de skal spises, smaker de best når konfekten er romtemperert.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no