Kokosyoghurt med rå kakao og goji
Hjemmelaget kokosyoghurt full av nøtter, frø, bær og rå kakao holder deg utrolig lenge mett. Det er et godt alternativ til brødmat.

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 8 stk (kapsler) gode bakterier, f. eks Biocare
  • 1 liter kokosmelk
  • 0.5 ts ekte vaniljepulver

Kokosyoghurt med rå kakao og goji - Slik gjør du

Hell kokosmelken oppi en glassbolle. Rør inn rå vanilje . Åpne innholdet i kapslene med gode bakterier og hell det i yoghurten. Rør alt godt inn. Sett på en asjett som dekker bollen. Dyrk så yoghurten på 46 grader i en Excalibur dehydrator i ca 12-15 timer. Sett den deretter i kjøleskapet. Da vil den tykne dag for dag. Har du ikke dehydrator kan du prøve å gjøre dette på et badegulv med god varme.

Ha i nøtter og frø du liker, f. eks. hakkede mandler, gojibær, bipollenkorn og rå kakaonibs.

Velg kokosmelk uten konserveringsmilder, og kokosmelk som er ekte og ikke laget av ekstrakt.

Utskrevet fra sanabona.no