x 
Pærekake

Pærekake med mesquite og rå kakao.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Krem

  • 0.5 dl cashewnøtter, naturell
  • 1.5 dl x-virgin kokosolje
  • 1 ss agave
  • 2.5 ss rått kakaopulver (eller carobpulver)
  • 1 ts kanel
  • 1 ts malt muskat
  • 1.5 dl (ca 15 stk) økologiske aprikoser, bløtlagt
  • 0.5 dl vann + 2 ss vann fra bløtleggingen av aprikosene

Oppskrift

  • 6 dl hasselnøtter
  • 3 dl dadler
  • 2 ss kokos olje x- virgin
  • 1 ss rå agave nektar
  • ss mesquite pulver
  • 0.5 dl cashewnøtter uten salt
  • dl rå kokosolje x-virgin
  • ss carob pulver eller rå kakao pulver
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt muskat
  • 15 tørre økologiske aprikoser, bløtlagt
  • 0.5 dl + 2 ss vann fra bløtleggingen av aprikosene
  • 2 modne pærer, tynt skåret
  • 2 ss skallede hampfrø
  • 2 ss Tibetanske gojibær eller rosiner
  • kaneldryss

Bunn

  • 6 dl hasselnøtter
  • 3 dl dadler
  • 2 ss x-virgin kokosolje
  • 1 ss agave
  • 2.5 ss mesquite

Pærekake - Slik gjør du

Bunnen:
Mal hasselnøtter og de øvrige ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin. Det blir som en deigball. Trykk denne deigen ned i en liten paiform eller kakebunn. Sett til kjøling i kjøleskapet i 15 minutter.

Kremen:
Mos alle ingrediensene til kremen i en kjøkkenmaskin eller blender. Tilsett evt. ekstra av bløtleggingsvannet fra aprikosene hvis det blir for tykt eller tungt for maskinen. Det skal bli en mousse. Spre kremen over kakebunnen.

Skjær opp pære og legg det pent på kaken. Dryss over skallede hampfrø og gojibær og dryss med kanel.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no