x 
Alternativt påskeegg med fruktremser
Fyll påskeegget med noe nytt. Tørk frossen eller fersk frukt, klipp opp i lange fruktremser. Det smaker veldig frukt og barn elsker det!

Ingredienser

For 3 sats(er)

Oppskrift

  • er fylt med 3 typer fruktremser:
  • remser:
  • 400 gr frosne bringebær
  • 1 banan
  • 1 presset blodappelsin( eller vanlig appelsin)
  • remser:
  • 400 gr frosne jordbær
  • 1 banan
  • remser
  • 1 mango
  • 1 banan
  • 1 presset lime
  • kokosmasse til pynt

Alternativt påskeegg med fruktremser - Slik gjør du

Mos frukten når den er halvfrossen, sammen med banan og evt. øvrige ingredienser. Mos de ulike oppskriftene hver for seg. Bre hver masse utover et Paraflexx bakeunderlag på en rist i dehydratoren. Sett fruktmassen til tørking i 7-9 timer på 52 grader eller på 41 grader (raw food). Sjekk mot slutten at den er tørr. Snu den gjerne mot slutten av tørketiden og ta vekk bakeunderlaget.

Når fruktplaten er tørr men fortsatt myk er fruktremsene ferdige. Hele den tørkede fruktplaten klippes opp i remser og oppbevares i kakebokser.

Egget er fylt med 3 typer fruktremser:

Bringebærremser
400 gr frosne bringebær
1 banan
1 presset blodappelsin (eller vanlig appelsin)

Jordbærremser
400 gr frosne jordbær
1 banan

Mangoremser
1 mango
1 banan
1 presset lime
Litt kokosmasse til pynt

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no