Ingredienser
For 1 sats(er)
Oppskrift
- 1 dl rått kakaosmør, smeltet
- 1 dl rått kakaopulver
- 2 ss rå agavenektar/ eller annen søtning
- 1 klype rosa Himalayasalt
- 8 dråpe(r) appelsinolje
- 1 ts revet appelsinskall
Appelsinsjokolade - Slik gjør du
Smelt rått kakaosmør. Ta kjelen til siden. Tilsett rå agave og rått kakaopulver. Rør dette godt sammen med en visp. Bland i eterisk appelsinolje, revet appelsinskall og evt tørkede appelsinbiter. Hell den flytende sjokoladen i en form ( f. eks en bunn av en matpakkeboks) med bakepapir/ matpapir i bunn. Pynt med revet appelsinskall. La sjokoladen stivne i fryseren i min 20 minutter. Del sjokoladen i biter i frossen tilstand. Hvis du ikke spiser opp all sjokoladen, legg den tilbake i fryseren.
Alternativt kan du lage konfektbiter ved å helle sjokoladen i isbitformer.