Lag dine egne plantemelker. Vi har samlet våre beste nøttemelk oppskrifter her med ulike nøtter og ulike smaker. Noen er naturell, andre er med smaker.

Caffe Latte med mandelmelk
Råvaregruppe: Rå kakao, Mandler, Kokosolje
Kategori/Tema: Nøttemelk

Leter du etter et alternativ til vanlig melk i din caffe latte? Prøv å lag Caffe Latte med mandelmelk. I denne versjonen har vi tilsatt kajennepepper, for en spennende vri. 

Mandelmelk spicy karamell
Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler
Kategori/Tema: Nøttemelk

Denne mandelmelken er krydret med kanel, mesquite og litt kajenne. Den minner om spicy karamell. bruk den over müsli, i smoothie eller i kaffedrkkene dine.

Hampmelk vanilje & kanel
Råvaregruppe: Hampfrø
Kategori/Tema: Nøttemelk

Sana Bona sine hampfrø med smak av vanilje og kanel, kan lett forvandles til denne nydelige hampmelken med smak av vanilje. Melken kan drikkes som den er, brukes på musli, eller drikkes i kaffe latte. Frøene trenger ikke bløtlegges på forhånd.

Hasselnøttmelk med kakaosmak
Råvaregruppe: Rå kakao, Himalaya salt, Hasselnøtter
Kategori/Tema: Nøttemelk

Hasselnøttmelk kan lages med rå kakao, eller carob pulver. Carob fungerer som kakaoerstatning. Nøttemelk kan helles over müsli, eller drikkes som en drikk. Den kan også brukes som en basis for smoothie.

Sesammelk chai style
Kategori/Tema: Nøttemelk

Sesammelk har et svært høyt innhold av kalsium. Du kan gjøre den 'spicy', Chai Style ved hjelp av disse gode. smakfulle krydderne. Utrolig enkelt og godt.