x 

Fruktruller og snacks

Hjemmelaget Müslibar i dehydrator

Hjemmelaget müslibar

Denne rå müslibaren er inspirert av en ferdigkjøpt müslibar fra helsekosten. Ved å lage en hjemmelaget müslibar kan du lage den rå, og bestemme ingrediensene selv!

Ingredienser til Hjemmelaget Müslibar

For 15 porsjoner.

  • 2 dl peanøtter
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl solsikkefrø
  • 0.5 dl hakkede mandler
  • 0.5 dl rå agave
  • 0.5 dl Tibetanske gojibær
  • 2 ss yacon sirup
  • av 1/2 sitron
  • 0.5 dl havregryn
  • 3 ss gule linfrø
  • 2 ss rå kakaonibs

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en bolle, og mos dette sammen med en stavmikser. Fordel massen på et paraflexx bakeunderlag, rut opp der du vil dele müslibarene når de er tørre. Tørk på 41 grader Celcius i ca. 1 døgn i dehydratoren. Del opp musllibarene, og tørk i dehydratoren evt. ytterligere noen timer.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no