x 

Brød og wraps

Glutenfrie Frøknekkebrød med Persille

Råvaregruppe: Mandelmel, Himalaya salt, Olje
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Frøknekkebrød

Et supert glutenfritt, knekkebrød. Legg til, eller bytt frø for variasjon. Knekkebrødet er laget i dehydrator.

Oppskrift på Glutenfrie Frøknekkebrød

1 brett i dehydratoren

Slik lager du Glutenfrie Frøknekkebrød

Legg alle frøene i 10 dl vann over natten. Etter endt bløotlegging, skal vannet ha trukket inn i nøttene og frøene. Tilsett så hampmelet, presset sitron og oljen. Tilslutt hakker du persille, og tilsetter dette i knekkebrød deigen.

Spres utover et Paraflexx bakeunderlag i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv, for å enkelt kunne knekke opp knekkebrødene etter endt tørketid. Tørkes i ca. 15 timer, på 41 grader celsius.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no