x 

Brød og wraps

Rødbetkjeks med Gulrot og Persille

Råvaregruppe: Himalaya salt, Hampfrø
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Rødbetkjeks

Prøv en fargerik, tynn rødbetkjeks laget med rå rødbet, gulrot og persille. Smaker fantastisk med avokado på. Tørket i en Excalibur dehydrator.

Oppskrift på Rødbetknekkebrød med Gulrot, Persille og Gresskarkjerner

2 brett i dehydrator, ca 50 stk.

Slik lager du rødbetkjeksen:

Kutt opp gulrot, rødbet og løk. Ha alt i en blender sammen med kruspersille. Tilsett linfrøene, hampfrøene, oljen og saltet. Tilsett litt vann hvis massen blir for tung for maskinen å mose. .

Spre massen utover et Paraflexx bakeunderlag i en Excalibur dehydrator. Dryss på gule linfrø og gresskarkjerner. Tørkes i ca. 12 timer, på 41 grader i dehydratoren. Rut opp med en rullekniv til passende former, slik at du enkelt kan knekke opp brødet etter endt steketid. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no