x 

Beef jerky og turmat

Tørket Sopp i Excalibur dehydrator

Kategori/Tema: Beef Jerky og turmat laget i dehydrator
Tørket sopp

Du kan tørke sopp i Excalibur dehydrator, og du kan bruke alt av sopp varianter. Dette er en raskere prosess en kun ved lufttørking. Tørket sopp har årevis holdbarhet.

Oppskrift på Tørket Sopp i dehydrator

  • Bruk diverse sopp du har, traktkantarell, kantareller, steinsopp osv.

Slik tørker du sopp i dehydrator

Rens soppen, og skjær den i skiver. Legg soppen inntil hverandre på ristene i dehydratoren. Tørkes på 35-45 grader. Tørketiden er alt fra 4-8 timer avhengig av typen sopp.

Oppbevares på glass, det er viktig at soppen er helt gjennomtørket før den legges på glass, ellers vil den mykne. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no