Tre-lags konfekt. Når du har litt tid til overs! Lag disse magiske konfektene med rå sjokolade, cashewkrem og daddelkrem. Smaker himmelsk godt!
Oppskrift på 3-lags Konfekt
For 15 stk
Ingredienser til bunnen:
- 2 dl Sana Bona mandler økologiske
- 2 dl Sana Bona cashewnøtter økologiske
- 3 ss Sana Bona kokossirup økologisk
- 1 ss vann
Ingredienser til mellomlaget:
- 2 dl dadler
- 0.5 dl honning, eller lys agave
- 1 ss rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin
- 2 ss presset sitronsaft
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt, fint
- 2 dl vann
Ingredienser til toppingen:
- 2 dl Sana Bona rått kakaopulver økologisk
- 1.5 dl Sana Bona kokossirup økologisk
- 1 dl rå økologisk Sana Bona kokosolje x-virgin
- 0.5 dl vann
Slik lager du 3-lags Konfekt
Bunn:
Bløtlegg dadlene i saften av 1/2 sitron, evt. litt mer vann. Fjern stenene i dadlene før bløtlegging. Ta vare på vannet dadlene har ligget i, etter endt bløtlegging. Er dadlene helt tørre, bør de ligge til bløtlegging i 4-5 timer. Mal mandler og cashewnøtter til et fint pulver, og tilsett honning og vann. Form massen til små konfektbunner. Legg dette i fryseren.
Mellomlaget:
Mos dadler, sitronvannet dadlene lå i, kokosolje, vann og litt salt. Legg dette oppå dne fryste bunnen, sett deretter formen tilbake i fryseren.
Topping:
Bland rått kakaopulver, agave, kokosolje og vann, og anrett denne massen på den allerede fryste tolagsmassen. Formen skal deretter tilbake i fryseren, og fryses i en time.