Lag hjemmelaget næringsrik juice. Supert å starte dagen med. Her finner du et lite utvalg av våre beste juiceoppskrifter. Noe for enhver smak!

Solsikke og hvetegress juice
Kategori/Tema: Juice

Solsikke og hvetegress er noe av det mest potente du kan drikke. Hvetegressjuice og spirer brukes på Hippokrates i terapeutisk juicing. Solsikkespirer er ca ti ganger mer næringsrikt enn salat.

Rødbetjuice med ingefær
Kategori/Tema: Juice

Sammen med sitron og ananas, blir rødbetjuice veldig godt. Rødbeter inneholder mye jern, og fyller opp jernlagrene våre. Rødbeter renser leveren, og åpner tette blodårer.

Grønn detox juice
Kategori/Tema: Juice

Dette er en grønn detox juice full av næring. Denne grønne juicen er rik på ensymer, antioksidanter, kalium, magnesium, vitaminer og mineraler. Den er rensende og alkalisk, og reduserer derfor betennelse i kroppen. 

Gulrotjuice med appelsin
Kategori/Tema: Juice

Gulrotjuice med appelsin og ingefær, er både søt og syrlig og skikkelig god på smak. Gulrøtter er rikt på betakaroten, A-vitamin, og har en høy mengde fiber som er gunstig for fordøyelsen. 

rensende juice
Kategori/Tema: Juice

Prøv en rensende juice med sitron, agurk, eple og grønnkål som hjelper å avgifte og rense kroppen. Smaker også kjempegodt! 

Korianderkuren detox juice
Kategori/Tema: Juice

Koriander er urten som renser ut tungmetaller, plastrester og liknende fra kroppen. Vi kaller det korianderkuren detox juice fordi den er spesielt egnet til å tiltrekke seg kvikksølv fra amalgam fyllinger, og renser dette ut av kroppen. 

Morgen boost juice
Kategori/Tema: Juice

Hydrer kroppen, og få fart på forbrenningen med denne røde, spicy juicen! Du kan erstatte chilien med kajennepepper. Lag en morgen boost juice!

Gul styrkende juice
Kategori/Tema: Juice

I Kinesisk medisin er gul mat styrkende. Lag en nergirik styrkende juice med kun 4 ingredienser.  

Vannmelon juice
Kategori/Tema: Juice

Vannmelon juice er supert å starte dagen med. Vannmelonen er en flott kilde til både vitamin C og A, calcium og magnesium, vitamin B6 og B1.

juice med ingefær og stangselleri
Kategori/Tema: Juice

Trenger du en energirik juice, prøv denne enkle oppskriften med stangselleri og ingefær.