x 

Glutenfritt brød

Glutenfritt Langpannebrød

Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoaprodukter, Hasselnøtter
Kategori/Tema: Glutenfrie brød
Glutenfritt Langpannebrød

Dette er et glutenfritt langpannebrød, med masse smak. Passer til alt og kan brukes til frokost, tur, matpakke, og supper.

Glutenfritt Langpannebrød

1 stk

Slik lager du Glutenfritt Langpannebrød

Start med å røre fiberhusken ut i 1 dl vann, og la det svelle til en gele i ca. 5 min. Tilsett olje og pisket egg til fiberhusk massen. Deretter rører du ut honningen ut i den andre desiliteren med vann.

Mal nøtter, eller grovhakk dem før du blander disse med alle de øvrige tørre ingrediensene. Deretter skal den tørre massen blandes med de våte ingrediensene, før du knar deigen godt. Deretter skal deigen fordeles i en liten langpanne. Dryss over rosa, grovt salt og rosmarin, samt stikk ned oliven i brødet. 

Stek brødet ved 200 grader i 25-30 min. Brødet kan godt ligge fremme i romtemperatur ett døgn, og tørke til scones (skjær brødet opp i passende trekanter i forkant av tørkingen). 

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no