x 

Glutenfrie muffins

Baking av Gresskar til bruk i kaker, brød og muffins

Kategori/Tema: Glutenfrie muffins
Baking av gresskar

 Bakt gresskar kan brukes i grønnsakmoser, eller kan være en nyttig ingrediens i kaker, brød, muffins, smoothie ol. Se hvor enkelt baking av gresskar kan gjøres.

Oppskrift på Baking av Gresskar

For 1 stk

  • 1 gresskar
  • 0,5 cm vann i den ildfaste formen

Slik baker du gresskar

Det er best å bake gresskaret før du bruker det oransje kjøttet til brød, muffins, pai osv. Start med å vaske gresskaret, før det deles i 2. Deretter skal du rense de to halvdelene for gresskarkjerner, før du legger gresskarene på ett stekebrett med snittflaten vendt ned. Deretter skal du helle vann i bunnen av formen med gresskarene, til en høyde på ca en halv cm.

Gresskaret skal så bakes på 180 grader i 45-60 minutter, avhengig av størrelsen på gresskaret. Det bakte gresskaret holder seg fint i kjøleskapet i 4 dager.  

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no