x 

Energikuler og energibarer

Hjemmelaget Muslibar

Råvaregruppe: Himalaya salt, Cashewnøtter, Hasselnøtter, Mandler, Kokosolje, Goji bær
Kategori/Tema: Energikuler og energibarer
Hjemmelaget muslibar

En utrolig god hjmmelaget muslibar eller turbar som passer som mellommåltid, snacks, skolemat, påsketur etc.

Oppskrift på Hjemmelaget Muslibar

For 15 stk

Slik lager du Hjemmelaget Muslibar

Fjern stenene i dadlene, og legg dem i varmt vann i 10 minutter. Sett på ovnen på 180 grader. Rist mandlene i ca. 7 minutter, og snu nøttene underveis. Mal linfrø og mandler i en kjøkkenmaskin, til en finmalt blanding. Til denne finmalte blandingen tilsetter du de bløtlagte dadlene (uten vannet). Bland deretter inn eggehviter og kokosolje, før du blander alt godt sammen med en sleiv.

Resten av råvarene skal kuttes i små biter ved hjelp av en blender, f.eks. Vitamix blender, før dette også blandes sammen med restene av ingrediensene i bollen.  Massen skal fordeles som en firkant på et bakepapir ca. 1 cm tykk, og stekes på 175 grader i ca. 15-17 minutter. Skjær opp i passende müslibarer, og stek de ytterligere i ca. 7-8 min.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no